Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/functions/core.php on line 32

Warning: Creating default object from empty value in /home/html/okfkladno.cz/public_html/okfkladno.cz/wp-content/themes/live-wire/library/extensions/entry-views.php on line 90
Podpořte výstavbu nové sportovní haly ve Slaném!!!

Podpořte výstavbu nové sportovní haly ve Slaném!!!

Logo SlanýSportovní komise města Slaný v čele s novým místostarostou panem Hrabánkem dává všem sportovcům ze Slánska možnost vyjádřit jejich názor na podmínky sportování ve městě Slaný a vytvořila dotazník týkající se spokojeností se sportem ve Slaném. Je velmi pravděpodobné, že výsledky z tohoto dotazníkového šetření se promítnou do nejbližší sportovní koncepce města.

Pro nás futsalisty je klíčová otázka 9, kde je možnost zaškrtnout, že máte zájem o vybudování víceúčelové sportovní haly ve Slaném. Čím více nás bude, tím větší šance na halu!!! Najděte si pět minut času na dotazník, jiná šance už přijít nemusí!!!

Dotazník najdete na odkazu níže http://www.meuslany.cz/data/ke_stazeni/skolstvi/anketa.pdf . Vyplněné dotazníky je možno posílat na adresu hrabanek@meuslany.cz nebo je odevzdat na podatelně městského úřadu.

Převzato z http://www.mcefutsal.cz/